Over mij

     

Gittenails
Welkom op de website van GitteNails. Mijn naam is Gitte en ik ben erkend nagelstyliste.  Mijn salon in Made is gevestigd aan huis. 

Mijn moeder heeft in 2009 haar diploma behaald voor Allround nagelstylist. Vanaf toen is ook mijn passie voor kunstnagels begonnen. Tijdens haar opleiding ben ik mee gegaan als model en heb ik veel geleerd over het vak. Hierdoor was het voor mij erg makkelijk om te oefenen met het zetten van nagels. Vervolgens ben ik zelf de opleiding gaan doen en ben daar eind 2015 voor geslaagd. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Pika-Nails in Moergestel.

Januari 2016 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Regelmatig volg ik workshops en trainingen, en bezoek ik beurzen waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken. 
Vanaf 2021 ben ik ook begonnen met het zetten van BIAB. Hiervoor heb ik een online cursus gedaan gezien het corona tijd was die periode. Een mega succes! Biab is een geweldig product en steeds meer klanten stappen over naar deze vernieuwde techniek. 

Behandelingen zijn op afspraak. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je mij bellen, Whats'appen of contact opnemen via Instagram of Facebook. Ook kun je afspraken online inplannen. Tijdens de behandelingen ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden, stuur gerust een whatsapp en ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden. 

Liefs, Gitte